Acadèmia d'Estudis l'Espiral

Evoluciona amb nosaltres!

Fun and Learn. English Camp

L'Acadèmia d'estudis l'ESpiral, Schhol of Languages hem obert a Sant Adrià de Besòs la possibilitat de fer colònies d'inmersió completa a l'anglès. 

Col·laborem amb Fun & Learn (aprèn i diverteix-te), que és una entitat que organitza colònies d'anglès i estades a l'estranger. En les seves activitats aconsegueix, d'una manera natural, la immersió lingüística i cultural gràcies al fet de comptar amb la participació conjunta de gent d'aquí amb monitors, nens i adolescents nord-americans.

Experiècia i excelència

Comptem amb un bon equip de monitors professionals catalans que treballem conjuntament amb monitors nadius americans. Tots majors d'edat i amb aptituds, qualitats i experiència en el món del lleure infantil i juvenil. Això fa que els nens i nenes, nois i noies que participen a les colònies d'anglès gaudeixin d'uns dies de vacances durant els quals sense adonar-se'n aprenen no només la llengua sinó també les tradicions i la cultura dels ciutadans nord americans. A la vegada estableixen una relació d'amistat que possiblement desenvoluparan al llarg dels anys.

IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA I CULTURAL

Cada dia és més clara la necessitat d'aprendre la llengua anglesa. és important remarcar la tasca de les escoles a l'hora d'ensenyar-la. Tots sabem que a l'escola es transmeten uns coneixements molt importants que es porten a la pràctica en el moment d'utilitzar-la. Però de vegades per a poder utilitzar tot allò que s'ha après a l'escola fa falta una mica d'empenta per parlar la llengua amb iniciativa i sense por. Això s'aconsegueix quan hi ha una immersió lingüística constant, és per aquest motiu que Fun and Learn el 2001 va començar la seva activitat i va decidir organitzar unes colònies d'anglès on aquesta immersió s'aconsegueix gràcies a la convivència contínua amb nens, joves i monitors nord-americans.

El fet de comptar amb nadius nord-americans a les colònies propicia un ambient en el qual la llengua anglesa és present de manera natural en tot moment. Aquesta immersió es reforça amb tres hores diàries de classe que permeten als participants comprendre la gramàtica, conèixer vocabulari nou i reforçar coneixements.

La combinació d'aquestes hores diàries de classe amb diferents activitats (bicicletes, piscina, canoes, excursions, jocs de pista, activitats manuals...) fa que els participants estiguin en contacte amb la llengua anglesa i que a la vegada s'ho passin bé en un ambient de colònies. Això fa que l'experiència els sigui positiva i que de manera inconscient relacionin aprendre l'anglès amb una activitat divertida.

Per a més informació pots venir a l'Acadèmia Espiral, o entrar a la web de Fun&Learn: https://www.funandlearn.com/