Acadèmia d'Estudis l'Espiral

Evoluciona amb nosaltres!

"Greenman & the Magic Forest"

METHOD

GREENMAN & THE MAGIC FOREST és un curs d'anglès per a Educació Infantil. Ple d'aventures sorprenents, està concebut perquè els nens aprenguin de manera natural. Per deixar-los ser nens, i que aprenguin com ho aprenen tot a aquesta edat: de manera espontània i apassionada. Sense esforç i sense adonar-se'n.

Perquè entenguin la màgia que hi ha a la naturalesa i en la vida, i per formar-los en el respecte a l'entorn i als altres. 

FUNCIONAMENT I METODOLOGIA

L'estudi de l'anglès com a llengua estrangera a edats tempranes genera nombrosos beneficis, en particular es millora la competència comunicativa en si fomentant el aprenentatge d'altres llengües estrangeres. 

Greenman & The Magic Forest inicia a l'alumne en el plaer d'aprendre anglès i li permet millorar el seu nivell d'una manera natural, motivador i proper

Aquest mètode ha estat dissenyat per la Editorfial Cambridge tenint en compte el currículum educatiu espanyol, i de manera que el desenvolupament de les competències lingüístiques es correspongui amb l'edat dels alumnes i el seu desenvolupament cognitiu.

Immersió completa en cada classe: A l'Acadèmia Espiral, els professors coneixen els beneficis i l'importància de crear un entorn en el qual l'alumnat estigui en contacte només amb la llengua estrangera que està aprenent. Amb els nens i nenes de 3 a 6 anys és molt important dissenyar una lliçó amb diferents moments d'activitat, per això cada lliçó té l'estructura següent: 

 • Starting the lesson: El puppet de Greenman saluda la classe, i els nens canten "Hello Song!". També poden utilitzar-se altres cançons, com Birthday Song, Weather Song, Shapes Song o Colours Song.

 • Routines: El pòster de rutines s'utilitza per al temps, les estacions, els nombres, les formes, esdeveniments especials i aniversaris. • Active time: Aquesta és la part més interactiva de la lliçó, amb jocs, flashcards i un gran nombre d'activitats físiques.

 • Story time: Els nens se sentin al voltant del professor, que treu el Big Book per explicar les històries.

 • Table time: Els worksheets del Pupil's Book aporten boniques il·lustracions, amb adhesius i exercicis de pintar, pintar, connectar línies, calcar ... per a practicar les destreses bàsiques i la psicomotricitat fina.

• Goodbye: La lliçó acaba amb la cançó i la rutina de Tidy Up, per recollir els materials utilitzats durant la sessió, abans de cantar la cançó de comiat a Greenman. 

Estratègia i beneficis del mètode Greenman & The Magic Forest

• Recompensa: Als alumnes els encanten els premis per fer les coses bé, els motiva i fixa l'aprenentatge. 

 • Repetició: Els alumnes d'aquesta edat necessiten i volen repetir constantment. Si hi ha alguna cosa que els diverteix volen fer-ho una i altra vegada. 

 • Autoconfiança: Els nens necessiten la seguretat de rutines organitzades i una estructura clara. Repetiran frases i expressions que escoltaran i s'utilitzaran en cada classe, de manera que es convertiran en part del seu vocabulari.

 • Entusiasme i interès: Els alumnes d'Educació Infantil estan plens d'entusiasme i tenen una fascinació natural pel món que els envolta.

 • Consciència personal: Els nens aprenen de forma espontània i natural, simplement sent ells mateixos i interactuant amb el món al seu voltant. 

 • Creativitat: L'aprenentatge per mitjà d'accions i activitats com dibuixar, pintar, 'make and do', cançons, jocs i chants que constitueixen una part integral del procés d'aprenentatge, ja que permet a l'alumne retingui fermament el coneixement.

 • Treball en valors: Ajuda l'alumne a valorar la diversitat cultural, a respectar les diferències i a desenvolupar els valors humans. El respecte i la protecció de l'entorn natural es troba present al llarg de tota la sèrie de Greenman & The Magic Forest.

• Tasques pràctiques i rellevants: Greenman & The Magic Forest estableix objectius realistes per ajudar els alumnes a tenir èxit en la seva recerca. Perquè l'experiència d'aprendre una llengua sigui satisfactòria, els alumnes requereixen activitats contextualitzades i rellevants al seu entorn. S'ofereix nombroses oportunitats per practicar de forma activa. Tan sols per mitjà de la pràctica repetitiva, es poden desenvolupar les destreses, la reflexió i la comprensió.

Cada un dels tres nivells de Greenman & The Magic Forest consta d'un Llibre de l'Alumne (Pupil 's Book) amb pop-outs per repassar els conceptes de les històries, i adhesius d'avaluació. A més, hi ha disponible una app gratuïta per a dispositius mòbils o tauletes, amb animacions, vídeos de les històries animades i jocs per practicar el que s'ha après a classe.

Horaris i Preus

HORARI:

De Dilluns a Divendres de 17:10 a 18:00 o de 18:00 a 18:50.

TARIFES:

Opció 1 dia a la setmana: mensualitat 35€

Opció 2 dies a la setamana: mensualitat 60€

Matrícula GRATUÏTA i oberta tot l’any. Material del curs única cuota de 56€.

*el ràtio màxim per classe és de 6 alumnes