Acadèmia d'Estudis l'Espiral

Evoluciona amb nosaltres!

English for Teens.

(from 11 to 16 years old)

You just need one thing in order to learn everything else. Curiosity.

A l'acadèmia Espirals els adolecesnts treballen amb Smart Planet. És un curs per a secundària (ESO) que incentiva la curiositat dels alumnes pel món que els envolta.

Els atractius materials, juntament amb els fascinants vídeos de Discovery EducationTM omplen de vida les classes, i són el punt de partida ideal per a un procés d'aprenentatge exitòs!

Atraure l'atenció dels estudiants i mantenir-los interessa és un dels majors reptes a l'hora l'ensenyament d'anglès. Això és especialment cert quan parlant de l'Educació Secundària. A l'Acadèmia Espiral School of Languages sabem que aquest no és fàcil. És per això que hem estat investigant aquest i tractant de trobar solucions des de fa algun temps. Apostem per el mètode Smart Planet de l'editorial Cambridge.

Característiques

Aquest mètode pretén donar resposta a les necessitats reals i objectives dels alumnes, seguint els paràmetres marcats pel MCERL Marco Común Europeo de Referencia para las lenguas

Es tracta d’ estimular un ensenyament continu i pràctic, i al mateix temps estimulant.

A més a més permet avançar cap a la preparació per afrontar un examen com el PET, que te reconeixement internacional i que es el pas previ al First Certificate, també de la Universitat de Cambridge.

Per treballar a l'aula, els professors de l'Espiral es preparen la lliçó amb una metodologia clara i senzilla, i amb Smart Planet podem oferir un major número d’ activitats productives amb les que els alumnes podran desenvolupar les seves destreses d’ expressió escrita i oral (speaking and writing skills), a la vegada que segueixen desenvolupant la seva comprensió auditiva i lectora (reading and listening skills).

Submergeix-te a Smart Planet amb aquest VideoTour:

Innovació i Noves Tecnologies a l'Espiral

En la nostra societat, la imatge i el so són més importants del que ho han estat mai. El desplegament audiovisual és molt útil per donar suport als missatges orals i escrits, mantenint un molt elevat nivell d'interès i motivació. 

A l'Acadèmia d'Estudis l'Espiral, amb el recolzament de diversos estudis realitzats a nivell europeu, presentem diferents raons per a l'adopció de les TICs en el nostre centre.

El seu ús en l'aprenentatge d'una nova llengua, a més de incentivar l'interès, enriqueix l'aprenentatge gràcies a l'actualitat i el realisme que aporten.

I'm a paragraph. Click once to begin entering your own content. You can change my font, size, line height, color and more by highlighting part of me aPer aquesta raó, entre d'altres, a l'Espiral apostem per al mètode Smart Planet de Cambridge; perque no només treballem amb lectures i exercicis de comprensió oral interessants i de temàtica internacional amb cobertura exhaustiva del vocabulari i de la gramàtica, si no que també estan complementades per espectaculars vídeos de Discovery EducationTM.

I com a innovació a l'aula podem treballar amb tauletes i fer servir l’ aplicació AR (SmartPlanet Augmented Reality App), consisteix enfacilitar l’ accés (realitat augmentada) als vídeos, les activitats interactives més importants i a les presentacions sobre gramàtica. 

Els alumnes que la necessiten poden descarregar-la a la següent pàgina web: www.smartplanetapps.es

Horaris i Preus

HORARI:

Durant el curs treballem amb dues hores a la setmana repartides en dos dies, opcions:

- Dilluns i Dimecres de 17:15 a 18:15 o de 18:15 a 19:15.

- Dimarts o Dijous de 17:15 a 18:15 o de 18:15 a 19:15.

TARIFES:

Matrícula GRATUÏTA i oberta tot l’any. Material del curs única cuota de 56€.

Mensualitat 55€

*el ràtio màxim per classe és de 9 alumnes