Acadèmia d'Estudis l'Espiral

Evoluciona amb nosaltres!

A l'Academia Espiral, School of Languages oferim als joves i adults un curs que adquireixin rapidesa i confiança al comunicar-se. Mitjançant temes interessants, materials de suport per al professor, i una atenció especial a les habilitats d'expressió i comprensió oral, amb aquestes classes aconseguiras bons resultats!

Es dóna la mateixa importància al vocabulari i a la gramàtica, i també es fa un especial èmfasi en la comprensió i l'expressió oral en situacions socials. 

En un món globalitzat com el que vivim, on no hi ha barreres i Internet ha traspassat totes les fronteres, és fonamental el coneixement d'idiomes. Ara que la situació laboral és més complicada que anys enrere, i es competeix amb professionals de tot el món per aconseguir un lloc de treball, poder destacar per el domini d'idiomes és essencial!

Diferents nivells. Grups molt reduïts.

A l'acadèmia Espiral, School of Languages oferim cursos d'anglès per a joves d'adults i adults per a tots els nivells. Cada alumne passa per una prova de nivell interna per poder possar a cada alumne en el curs que millor et correspongui i amb companys o professors que s'adaptin millor a les teves necessitats i habilitats lingüístiques.  

Les classes son molt reduïdes, com a màxim 8 alumnes. Aquest és un distintiu del nostre centre i considerem que és de màxima importancia. La principal raó és que com més petit és el grup, els alumnes reben més atenció del professor, i per tant, l'alumne és més protagonista. És impossible que un alumne passi desapercebut o es quedi en segon pla.   

Un grup reduït és ideal per poder establir converses o diferents activitats que millorin l'aprenentatge. Els alumnes tindran més oportunitats per expressar-se en anglès i poder plantejar els seus dubtes relacionats amb l'idioma. 

English for Spanish Speakers

Treballem amb material de l'Editorial Cambridge desde el nivell d'Elementary a Advanced.

Per a tots els nivells:

-Les seccions de 'Pronunciation' tracten alguns problemes clau de pronunciació per a parlants d'espanyol.

-Les pàgines 'Get it right!' donen consells i inclouen exercicis per evitar els errors comuns, comesos pels parlants d'espanyol, i que es basen en les investigacions del Cambridge English Corpus. 

Per als nivells de Elementary a Upper Intermediate: 

-Les lliçons 'Extra Skills' se centren en estratègies per encarar els exercicis de lectura i comprensió oral, i, al mateix temps, proporcionen més oportunitats de parlar.

-Les pàgines 'Reading and Writing Portfolio Plus' ofereixen pràctica addicional en correspondència digital (e-mails, comentaris en blocs, etc.). 

Per al nivell Advanced:

-Les lliçons Integrated Skills permeten seguir practicant totes les capacitats lingüístiques i preparar els alumnes per a les situacions de la vida real amb un enfocament cultural. 

-Les seccions Accurate Speaking serveixen per millorar les àrees problemàtiques més comunes. La pràctica de la pronunciació està completament integrada, amb models de comprensió oral de diferents accents.

-Les seccions Exam Focus aprofundeixen en els diferents tipus d'exercicis per a exàmens oficials i es donen consells útils per als alumnes que estiguin preparant els exàmens d'EOI Nivell Avançat i Cambridge English.

Preparació exàmens oficials Cambridge.

Cada vegada més, les empreses exigeixen que la formació dels seus empleats i dels que sol·liciten un lloc de treball estigui acreditada amb certificats oficials.

A més, des de ja fa uns anys les universitats catalanes exigeixen el nivell B2 (First Certificate) perquè un graduat pugui aconseguir la seva titulació universitària. En anglès, els certificats més coneguts són els de la internacionalment reconeguda Universitat de Cambridge, i entre ells el First Certificate.

Per a les diferents titulacions, KET (A2), PET (B1), First Certificate (B2), Advanced (C1) y Proficiency (C2)... treballem i us preparem amb el mètode Prepare!

Prepare! és un curs vibrant d'anglès general, que ofereix als alumnes una completa preparació per als exàmens d'anglès for Schools de Cambridge.

Aquest curs flexible recull totes les eines i la tecnologia necessàries per aconseguir els resultats que necessites. Prepare! és un curs youngs avalat per Cambridge English Language Assessment, la institució responsable dels exàmens de Cambridge. El seu enfocament únic està basat en l'innovador programa d'investigació d'English Vocabulary Profile i en el Cambridge Learner Corpus. 

 Ja sigui per estudiar anglès general o per centrar-se en els exàmens, Prepare! li permet a vostè i als seus alumnes estar veritablement a punt per al següent pas: exàmens d'anglès de Cambridge, o la vida real.

Curs Intensiu First Certificate

A l'Acadèmia Espiral tenim una gran adaptabilitat d'horaris, per a poder donar la oportunitat a aquelles persones que han de compaginar els estudis o la vida laboral amb l'aprenentge d'idiomes. Per això oferim dos cursos intensius de preparació al First Certificate.

Treballem amb el material de Cambridge Compact, ofereix una revisió exhaustiva del llenguatge recolzada amb pràctica per als exàmens de Cambridge. Característiques: 

-Cada unitat s'ocupa d'una part de l'examen i està organitzada segons les destreses que s'avaluen.

- Consells que preparen els estudiants per a l'examen.

- Vocabulari específic, basat en English Profile, que fa que els estudiants tinguin permanentment "el nivell" .

- Exercicis de gramàtica, vocabulari i correcció d'errades entrenen als estudiants per evitar-errors més comuns que cometen els candidats a l'examen. 

Horaris i Preus

HORARI:

Durant el curs treballem amb dues hores a la setmana repartides en dos dies, opcions:

MATINS:

- Dilluns i Dimecres de 9:30 a 10:30

- Dimarts o Dijous de 9:30 a 10:30

TARDES:

- Dilluns i Dimecres de 19:15 a 20:15 o de 20:15 a 21:15.

- Dimarts o Dijous de 19:15 a 20:15 o de 20:15 a 21:15.  

INTENSIU FIRST:

Divendres 3hores de 18:15 a 21:15

Dissabtes 3hores de 18:15 a 21:15

TARIFES:

Matrícula GRATUÏTA i oberta tot l’any. Material del curs única cuota de 56€.

Curs dues hores setmana: Mensualitat 60€

Curs intensiu First: Mensualitat 95€

*el ràtio màxim per classe és de 9 alumnes